Екипировка
Футбол
Баскетбол
Волейбол
Хандбал
Колоездене
Ръгби
Лека атлетика
Тенис
Хокей
Вратарскa
Съдийскa
Други

Анцузи
Официални
Тренировъчни

Якета
Якета

Други стоки
Чорапи
Сакове
Фен артикули
Свободно време
Рекламни облекла

Вход

Българската марка
е регистрирана от едноименната фирма Тингер ООД, основана през 2003 г. с основна дейност производство на спортни облекла и специализирана в производството на висококачествени спортни екипи за вътрешния пазар.

Днес марката е признато име в създаването и разработването на най-широката гама от професионална спортна екипировка със специализирани облекла за всеки спорт.

Спортните екипи на Tinger са специално конструирани, разработени и лабораторно изследвани с оглед специфичните нужди и изисквания за професионалния спорт.

Произведени са в България от висококачествени български платове(трайни, дишащи, антипилингови) и материали, които, в комбинация с изключителното качество на изработка, осигуряват пълна функционалност и комфорт за всеки спортист.

Компанията Tinger от 4 години е и на международния пазар. Изнася готова продукция от спортни облекла за Германия, Франция, Шотландия, Швейцария и др.


Защото Tinger има предимства:

- гъвкаво производство за малки количества и бързи поръчки;
- изработва уникални модели;
- модерен дизайн с гарантирано качество и срок на доставка;
- работи изключително поръчково, изработва специални поръчки за бутикова екипировка;
- изпълнява поръчки по идея на клиента, без ограничение в сложността на модела - цвят, плат, размер и печат(номера, лога, спонсори), съобразено с клубните цветове и символи;
- използва най-новата технология(сублимация) за цялостен печат в плат на всички видове екипи;
- осигурява пълен комплект спортна екипировка за всеки вид спортен клуб.