Equipment
Soccer
Basketball
Volleyball
Handball
Cycling
Rugby
Athletics
Tennis
Hockey
Goalkeepers
Referees
Other

Tracksuits
Official
Training

Jackets
Jackets

Other Products
Socks
Bags
Fan
Freetime
Firmwear

Login

Българската марка
е регистрирана от едноименната фирма Тингер ООД, основана през 2003 г. с основна дейност производство на спортни облекла и специализирана в производството на висококачествени спортни екипи за вътрешния пазар.

Днес марката е признато име в създаването и разработването на най-широката гама от професионална спортна екипировка със специализирани облекла за всеки спорт.

Спортните екипи на Tinger са специално конструирани, разработени и лабораторно изследвани с оглед специфичните нужди и изисквания за професионалния спорт.

Произведени са в България от висококачествени български платове(трайни, дишащи, антипилингови) и материали, които, в комбинация с изключителното качество на изработка, осигуряват пълна функционалност и комфорт за всеки спортист.

Компанията Tinger от 4 години е и на международния пазар. Изнася готова продукция от спортни облекла за Германия, Франция, Шотландия, Швейцария и др.


Защото Tinger има предимства:

- гъвкаво производство за малки количества и бързи поръчки;
- изработва уникални модели;
- модерен дизайн с гарантирано качество и срок на доставка;
- работи изключително поръчково, изработва специални поръчки за бутикова екипировка;
- изпълнява поръчки по идея на клиента, без ограничение в сложността на модела - цвят, плат, размер и печат(номера, лога, спонсори), съобразено с клубните цветове и символи;
- използва най-новата технология(сублимация) за цялостен печат в плат на всички видове екипи;
- осигурява пълен комплект спортна екипировка за всеки вид спортен клуб.